уторак, 11. март 2014.

Ljubavna magija simptomi

Simptomi ljubavne magije


Osnovni simptomi ljubavne magije su uglavnom kod svih osoba koji su pod ljubavnom magijom veoma slicni.

Simptomi:

-cudno ponasanje kod vaseg partnera koje do sada nije ispoljavao,
-skrivanje poziva ili poruka na telefonu ili kompjuteru,
-promena stila oblacenja ili promena u dosadasnjim aktivnostima
-sumnja na postojanje trece osobe u vasem zivotu,
-lazi i sumnja u partnera (gubitak poverenja)


Vrlo je vazno ukoliko osetite ove simptome javite sto pre za pomoc, jer cete vrlo ubrzo izgubiti voljenu osobu ukoliko sto pre ne reagujete.

уторак, 4. март 2014.

Kako se pravi ljubavna magija?

Ljubavna magija se pravi preko ljubavnih rituala.

Ljubavne vradzbine


Postoje dve vrste ljubavnih rituala, o njima će kasnije biti više reči.

Ljubavni rituali se prave na daljinu i 100% su delotvorni i bezbedni, jer ih radim već godinama i tačno znam šta mogu da garantujem ljudima koji mi se jave.



Magija za ljubav se radi na daljinu i za ritual se koriste materijal i predmeti koji se specijalno izradjuju i naručuju za osobu za koju se radi. Ljubavni ritual izvodi samo stručna osoba - Beli mag i voljena osoba vam se vraća već za manje od 10 dana od početka rituala. 

Ljubavni ritual ne može raditi bilo ko i to je velika zabluda

Postoji mnogo prevaranata (barona, vlajni, hodza, vracara, magova, energeticara..) koji će vas prevariti i slagati vas da vam mogu vratiti voljenu osobu nekom primitivnom metodom. 
Ne samo da vam neće pomoći već su rituali koje vam savetujete da radite veoma opasni po vas i mogu vam ugroziti zdravlje pa čak i život!

Novac se moze prezaliti, vratiti ili zaraditi ali ne i vase zdravlje ili zivot zato budite obazrivi i dobro proucite kome cete se javiti za pomoc.

Vracanje voljene osobe magija

Postoji situacija kada se ljubavni ritual jednostavno ne može raditi. Ako analiza pokaže da između dve osobe nema hemije onda objasnim da se ritual jednostavno nikako ne može raditi.

Voljena osoba ce vam se vratiti za manje od 10 dana od pocetka rituala.

Kada treća ženska osoba pokušava da rasturi vaš brak, ona sipa žrtvi (vašem mužu ili momku) u piće menstrualnu krv.

Na taj način ga opčinjava i manipulise sa njime i pravi čini da bude njen i odaljava ga od vas.

Nekoliko kapi menstrualne krvi uz određen ritual i bajalice može rastaviti skoro svaki brak ili ljubavnu vezu. Zato ukoliko posumnjate da se vas partner cudno ponasa nego uobicajeno budite uvereni da ga je neko zacarao i javite mi se za pomoc.


Raskid veze ili razvod braka može zaštititi i sprečiti jakom ljubavnom zaštitom koju radim!

Ljubavne bajalice su reči koje se izgovaraju tokom ljubavnnog rituala.

Često se i za ljubavne rituale koriste razni predmeti kao što su delovi odeće, kosa, predmeti ili se prave određeni napitci koje žrtva pije.

O tome mozete vise procitati u tekstu Vlaska ljubavna magija.

Ako vam je potrebna moja pomoc za ljubavni ritual ili ljubavnu zastitu javite mi se i rado cu vam pomoci, jer sam se za ljubavni ritual sprcijalizirao.

Moj kontakt je ovde.

Kome je namenjena ljubavna magija



Na ljubavnu magiju niko nije imun.

Ljubavna magija može pogoditi ljude bilo kog društvenog staleža, vere i nacije. Bogate i siromašne, dobre i zle, stare ili mlade,  jednostavno niko nije imun. Verovatno ste čuli i za čuvenu izreku “I bogati plaču” to proističe odatle.



Za probleme ljubavne prirode mi se javljaju osobe svih uzrasta, od tinejdžera pa do starijih bračnih i ljubavnih parova. Javljaju mi se osobe koji su borci za svoju ljubav i svoju sreću. Nikada nije prekasno ili prerano da uzmete stvar u svoje ruke i budete srećni u životu sa svojom voljenom osobom.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...