четвртак, 27. април 2017.

Ljubavna vradzbina koju mozete odmah sami napraviti

Uvek ste se pitali kako mozete vratiti voljenu osobu?

Postoje jake ljubavne vradzbzine koje znaju samo pojedine osobe da rade i prave. Te vradzbine su jako stare i ocuvale su se do dan danas sa kolenna na koleno. Meni je jedna prijateljica vracara otkrila i objasnila kako se moze napraviti ljubavna vradzbina veoma jednostavno i da deluje odmah.


Ljubavne vradzbine na daljinu


Ovo vam zvuci neverevatno? Uvericete se u moc ljubavnih vradzbina pratite pazljivo


Stara Indijska bajalica za ljubav glasi ovako:

“Naredio/la sam Nebu, Zemlji i svemu da miruju. Prizivam duha koji ima moć da sve stvari umire. Svim sredstvima preko Agnija, nateraj je\ga da mi se vrati! Ove se moćne čini ne mogu poništiti. Na sto, i hiljadu načina Ti ćes mi se vratiti''.


Kada zelite da neka osoba bude vasa, trebate uraditi sledece:


Uzmete zemlju gde se nalaze otisci voljene osobe i popete je kod nekog velikog drveta i izgovarate sledece rec.

''Ti prašino, i ti drvo, osvojite njegovo srce i donesite ga meni. Neka poludi od ljubavi i strasti prema meni, sve dok ne poželi da se sjedini".


Vradzbine za ljubav


Evo kako se radi ljubavna vradzbina sa iglom:

Potrebno je da iglom koja je cista ubodete svoj prst i kapima krvi na beloj maramici napisite vasa imena i napravite krug oko njih. Tada tu maramicu stavite u spavacoj sobi vasoj pored neke biljke. Kada uradite taj ritual voljena osoba nece imati mira dok vas ne vidi.


Vracanje voljene osobe se radi na jos jedan nacin i ritual se obavlja u vreme punog meseca. Ono sto nam je potrebno da bi ovakav ritual napravili je jedna crvena sveca na koju cemo urezati ime voljene osobe za koju radimo ritual. Potom uzimate igle i ubadate u svako slovo imena po jednu iglu. Osoba ce vam se javiti u veoma kratkom periodu i tada cete znati da ste ritual vracanja ljubavi uspesno izveli.


Evo kako da proverite da li vam je partner veran

Sve sto je potrebno da uradite je da uzmete svecu i drzite je uspravno i zapalite je. Zatim ako za dva minuta vosak ne kapne na pod onda vam je partner veran. Ako vosak kapne na pod onda partner vas ili vara ili razmislja o preljubi.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...