Vudu ljubavna magija

Ljubavna vudu magija

Pojam vudu religije (voodoo magija) je kombinacija katoličke religije i zapadno Afričkih religija. Vudu religija i rituali su najviše rasprostranjeni na Haitiju, Gani, Kubi, Brazilu i Sad.
Na Haitiju je 100% stanovništva ove religije.


Danas je vudu religija rasprostranjena gotovo po celom svetu i u svakom delu sveta ima osoba koje se bave ili poznaju opasne vudu rituale. Vudu ljubavna magija se koristi vrlo često kako bi se zavračala neka osoba i njome upravljalo.

Vudu ljubavna magija je veoma opasna jer uvini da se preko male vudu lutkice upravlja osobom i manipulise. Osoba kojoj se radi ljubavna magija prosto se ne prepoznaje i cudno se ponasa, i cesto se za nju govori kao da je omadjijana.
Vudu magija – da li je zaista najmoćnija?


Vudu ceremonija u Africi
„Vudu magija sa Haitija spada među najstrašnije i najopasnije: ŽRTVOVANJEM ŽIVOTINJA I OBREDIMA S LUTKAMA ZAVIJAJU LJUDE U CRNO!“
Ova misteriozna magijska praksa nastala je još pre nekoliko hiljada godina, a danas se koristi pri opisivanju nekoliko različitih zapadnoafričkih religija. Vudu pripada tradiciji afričkog naroda, ali je u međuvremenu postala religija s raznovrsnim afričkim, islamskim, katoličkim ili indijanskim elementima koji su u vudu ušli kroz dolazak robova na Karibe.
Postoje dva načina za praktikovanje vudu magije, prvi je takozvani „Rada“ a drugi „Petro“. „Rada“ je stariji, tako da sadrži i više tradicionalnih elemenata, a predstavlja miroljubljivi vudu koji se bavi porodičnim duhovima i dobrim loama. „Petro“ je po svemu sudeći osnovan krajem 18. veka od strane sveštenika po imenu Petro koji je po priči koristio opojna sredstva kako bi svoje poklonike doveo do ekstaze. Radi se o vrsti vudua koji se bavi crnom magijom i nanošenjem zla.

KRVLJU ŽRTVE PRIZIVAJU ZLE DUHOVE!

slika vudu lutke preko koje je začaran jedan klijent
„Crna vudu magija je jedna od najjačih i najagresivnijih magija na svijetu. Kod ove magije prisutni su mnogi zli duhovi koji su veoma moćni!“

Kada neko spomene reči vudu magija, prvo što nam svima padne na pamet je neki vrač koji baje i probada iglama vudu lutkicu i pravi zle čini i vradžbine. Za takvo shvatanje najviše je kriv Holivud i flimovi gde se često prikazuju vudu lutke i razna krvava žrtvovanja. Treba znati da je glavna odlika vudu magije da se radi prvenstveno za poboljšanje zdravlja kod osobe.
Ona druga strana vudu magije, koja je ljudima širom sveta više poznata je crna vudu magija ili vudu magija namjenjana za zlo. Crna vudu magija je jedna od najjačih i najagresivnijih magija na svijetu. Kod ove magije prisutni su mnogi zli duhovi koji su veoma moćni, a vračevi ih prizivaju uz pomoć životinjske krvi, i probadanjem vudu lutke iglama.
Vudu lutke su najzastupljeniji predmeti pri obredima vudu magije, a pravi se za onu osobu kojoj se želi napraviti magija i na koju se želi uticati. Vudu lutke se prave od voska, gline, plastike, drveta i sličnih materijala. Kada je vudu lutka napravljena ona se povezuje sa karakteristikama osobe za koju se radi ritual. Vudu vrač zatim zabada igle u lutku i time simbolički nanosi bol osobi za koju se  radi vradžbina.
Vudu magija koja se izvodi na Haitiju, prestonici ove magije, spada u najstrašnije i najopasnije. Magijski ritual se izvodi uz pomoć krvi žrtve i na taj način mu se nanose vradžbine. Tokom rituala, vračevi žrtvuju životinje, najčešće su to kokoške i koze, koriste ljudsku krv kako bi probudili zle duhove koji žrtvi nanose neopisivu bol i patnju.

NAJBOLJI RITAULI VUDU VRAČEVA

Iako se o vudu magiji najčešće priča u negativnom kontesktu, postoje i neke bezazlene čarolije koje bi vam mogle pomoći da pronađete izlaz iz svoje nevolje – počevši od lečenja, ostvarivanja želja i životnih ciljeva.

MAGIJA ZA DOBAR POČETAK GODINE

Da bi vam godina dobro počela, staro verovanje vudu vračeva iz Nju Orleansa kaže da 1. januara nove godine jedete samo kupus, jer on navodno ima magičnu moć koja će osigurati dobar početak godine.
  

MAGIJA ZA VERNOST

Ukoliko sumnjate u partnerovu vernost dovoljno je da njegovo, odnosno njeno ime napišete na komadu papira koji ćete potom staviti u dimnjak svoje kuće. Nakon toga, molite se tri puta na dan da vam želja bude ispunjena, sve dok vam se želja ne ostvari.

MAGIJA ZA BRZO STICANJE NOVCA

Vudu čarobnjaci iz Nju Orleansa imaju vrlo jednostavan recept za brzo sticanje novca. Dovoljno je, tvrde oni, da spalite ljuske crvenog luka!

MAGIJA PROTIV ZLIH I DOSADNIH KOMŠIJA

Ako se želite rešiti komšija koji vam stalno dosađuje, upadaju nenajavljeni u kuću i pozajmljuju od vas stvari koje vam ne vraćaju, uvek se pojavljuje u najgorem trenutku i slično, jednostavno ćete ga “odučiti” od njegovih loših navika ako uzmete mrtvu crnu kokošku i bacite je preko njegove kuće.
VUDU LUTKA ZA LJUBAV
Ako želite da upravljate nad nekom osobom morate napraviti lutku od crne tkanine u noći kada je mesec mlad. Naravno, lutku morate nazvati isto kao osoba za koju pravite ovu vudu magiju i poželjno bi bilo da stavite sliku te osobe na lutku.
Na lutki napišite podatke o njoj, ime i prezime, datum rođenja i slične podatke koji mogu biti od koristi. Sve to ćete sašiti u njenu unutrašnjost i napunićete je zemljom sa nekog svežeg groba dodajući jedan cvet karanfila. Kad uradite ovo onda je ubodite iglama u glavu, srce i stomak. Zatim je držite uz rukama i govorite bajalicu:
„Uvek ćeš biti moj rob i ničiji više. Samo ja dominiram nad tobom i niko drugi“.

 Vudu lutke

Vudu lutke ste verovatno viđali u nekim filmovima ili slikama na Internetu. Koliko god vam to izgledalo zabavno i zanimljivo, vudu lutke se korste za opasne vudu rituale kojim se manipuliše ljudima i gde se ljudi menjaju preko noći i to više nije ta osoba. Tom osobom upravlja druga osoba preko lutke.

Preko vudu lutke se nanosi bol ili upravlja osećanjima ili mislima neke osobe.

Iznenadjuju vas njene reakcije i postupci kad da neko upravlja njenim zivotom sto je i tacno.
Preko krpene vudu lutkice se upravlja zivotom i osecanjima osobe koja je zacarana.
Vudu magija se vrlo tesko otkriva jer su simptomi jako čudni.

jedan od klijenata je posumnjao da je pod vudu magijom kada je našao u svom dvorištu kuće vudu lutkicu koja je gore na slici i poslao mi je da proveri o čemu se radi. Čim sam video lutkicu, znao sam o čemu je reč i da je čovek u opasnom problemu, ali se javio na vreme i mogao se raditi tremtan da mu se pomogne.

Ukoliko primetite ovakve slicne simptome kod vaseg partnera ili partnerke obavezno potrazite pomoc.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...