уторак, 11. фебруар 2014.

Vracanje voljene osobe preko slike

Ljubavna magija sa slikom

Pitali ste se verovatno da li je moguce vratiti izgubljenu voljenu osobu preko slike ljubavnim ritualom?

Naravno da je moguce i to se radi vec mnogo godina, samo je potrebno da se obratite pravoj osobi i da se uradi pravi tretman. Samo budite oprezni i vodite racuna kome se obracate za pomoc jer mozete biti prevareni i ostati i bez novca i bez vremena i sto je najvaznije bez vase voljene osobe.

Za pomoc se obratite samo proverenoj osobi sa iskustvom u ljubavnim ritualima, nikako prvom na koga naidjete na oglasima ili vam neko preporuci.

OVDE MOZETE POGLEDATI VIDEO KAKO SE VRACA VOLJENA OSOBA PREKO SLIKE:


Nema veze ako niste u kontkatu ili ste vec duze vreme pa cak i vise godina razdvojeni.

Vraćanje voljene osobe preko slike se moze raditi bez problema ako analiza pokaze da medju vama ima energije i postoji hemija.

Ritual za ljubav preko slike se bez problema radi na daljinu i vas partner za kojeg se radi tretman nece posumnjati niti primetiti da je nesto radjeno.

Sve se radi na prirodan nacin i nista na silu.

Ljubavnim ritualom se izmedju vas i vase voljene osobe ponovo uspostavlja energija i prirodna ravnoteza i budi i pojacava ljubav izmedju vas.

Nema veze ako niste dugo u kontaktu ili ste u drugim gradovima ili drzavama, sve ce to resiti ljubavni ritual i popraviti situaciju izmedju vas i vaseg partnera za manje od 10 dana od pocetka rituala.

Rezultati i poboljsanje se osete za manje od 10 dana od pocetka rituala!!!

Bitno je da dostavite vase tacne podatke i vasu sliku koja moze biti zajednicka ili pojedinacne dve slike.


Ljubavna magija preko slike

Na taj nacin kada se sve potrebno prikupi, radi se ritual ljubavnog vezivanja ili ritual ljubavnog razdvajanja, u zavisnosti od toga sta zelite da se uradi.

Vraćanje voljene osobe preko slike je u moderno doba sve popularniji ritual jer nije potreban fizički kontkat to jest da dolazite i putujete kilometrima da bi se radio tremtan već se sve radi bez problema na daljinu.

Ljubavno vezivanje preko slike

Preko slike možete učiniti ritulom da vas neka osoba koja vam se sviđa vas zavoli. To može biti osoba i sa kojom niste nikad bili u vezi, komšija, komšinica, koleginica ili kolega sa posla, prijateljica, poznanik i sl.

Ritualom ljubavnog vezivanja može se bez problema probuditi ljubav između dve osobe. Naravno ritual se može raditi samo ako analiza pokaže da se može raditi ritual. Ako energetsko polje i hemija između osoba neodgovara ili je nepovoljna, savetujem da se ne radi ritual.

Jednostavno kod nekih osoba se ne moze raditi ljubavni ritual preko slike jer ne postoji hemija i energija, ma koliko oni insistirali i zeleli.


Primer slike preko koje se radi ljubavno spajanje ili razdvajanje.

Ko pravi ljubavnu magiju


Slika moze biti i starija ali bitno je da se prepoznaju lica na slici. Sliku saljete na email kao i podatke potrebne za tretman.
Slika moze biti i sa Facebooka ili sa vaseg kompjutera.

Naravno sve slike sto budete poslali ostaju u strogoj tajnosti i ostaju samo medju nama.

Jedina osoba koja je specijalizovana za ljubavni tremtan i moze vam uspesno pomoci da vratite voljenu osobu i ponovo budete srecni je Karlo Letajev.


KONTAKT


Ovo je njegov kontakt: http://skidanjemagije.com/ 

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...