понедељак, 9. фебруар 2015.

SAZNAJTE KOLIKO CE VAM DUGO TRAJATI VEZA?

Ovaj neverovatno precizan horoskop pokazuje vam koliko ce dugo da traje vasa veza i ljubav. Svaki horoskopski znak ima odredjene osobine i o tome morate voditi racuna kada birate partnera.
U daljem tekstu otkrijte veoma korisne stvari koje ce vam pomoci da sacuvate bolje vezu i otkrijete koji znak se kako ponasa u ljubavnoj vezi?


OVAN

Ovnovi se zaljubljuju sa puno strasti i vole celim srcem. Kada strast nestane, oni vas napustaju. U vezi su srcani, strastveni i vezuju se jako. Tvrdoglava im je narav, pa su svadje i nesuglasice veoma ceste sa njima i to prihvatite ili ne. Kada se strast stisa ili nestane oni vas napustaju.

BIK

Osobe u znaku bika su simbol odanosti i vernosti. Bik ce vas jako tesko ostaviti i veoma se vezuje za partnera. Ima jako malo parnera tokom zivota jer je sklon vezivanju. Seks im je veoma bitna stvar u vezi.

BLIZANCI

Blizanci su veoma odani partneri. Veoma vole da testiraju i prave partnera ljubomornim. Flert sa drugim osobama im je veoma cest u vezi. To mozete prihvatiti ili ne.


RAK

Ovo je horoskopski znak koji je idealan za duge veze. Rakovi ne vole turbulencije i uzburkanosti u vezama i vezuju se snazno za partnera. Ipak rakovi imaju i svojih mana kao sto su ljubomora, nesigurnost, zahtevnost i to su razlozi koji su zasluzni za prekid veze sa rakom. U braku su izuzetno verni.

POGLEDAJTE NAJTACNIJI GODISNJI HOROSKOP ZA CELU 2015. 

LAV

Lavovi se veoma tesko zaljubljuju i njihove veze traju od 2 do 3 godine obicno. U vezi su veoma strastveni. Vole da se trude u pocetku i da osvajaju partnera. Ubrzo im sve dosadi tako da su veze sa lavovima i lavicama uglavnom kratke.

DEVICA

Veoma se trude u pocetnim fazama veze, kao sto su flert, udvaranje oko partnera. Postoje razni tipovi devica od veoma odanih pa do veoma nevernih. Seks sa strane i prevara im nisu u fokusu, jer to nije karakteristika ovog znaka. Kada osete finansijsku ili ljubavnu sigurnost tada ce se skrasiti.

VAGA

Specificnost su im duge veze i prijateljski nastrojeni u vezi. Vage su jedni od najposvecenijih horoskopskih znakova u ljubavi. Kod partnera cene zadovoljstvo u seksu i podrsku u drustvu.

SKORPIJA

Skorpije su definitivno najodanije u vezi. Ovaj znak i osobe u ovom znaku odlikuje jaka seksualnost, mada i uprkos tome oni su veoma odani. Skoripije vaze za veoma oucljive i privlacne znakove tako da budite spremni na dozu ljubomore ako ste u vezi sa skorpijom. Skorpije su upravo i razlog mnogih raskida i razvoda. A skorpija ce se zadrzati pored osobe koja joj pruza potpunu podrsku i sigurnost.

STRELAC

Strelci se jako tesko odlucuju na vezivanje. Slobonog i nemirnog su duha i vole samostalnost. U duzoj vezi ce biti samo sa osobom koja im pruza dovoljno slobode. Dobro znaju da prikriju prevaru i veoma cesto varaju partnera.

JARAC

Ovaj znak ocekuje od vas najvise vernost i to je ono sto ceni u vezi. Ne vole sterilne i jendolicne veze. Cim osete dosadu izlaze iz veze. Tako da morate biti duhoviti ukoliko se odlucite za vezu sa Jarcevima. Ako posumnjaju u prevaru odmah ce vas napustiti. karakterise ih i dobar seks u vezi.

VODOLIJA

Vodolijama je u vezi potreban konstantani novi izazovi. Veoma cene razlicitosti i suprotnosti u vezi. Vodolija ce ostati u vezi sa osobom koja joj je zanimljiva i uvek drzi njnu paznju. Ako ste nezanimljiva osoba ne pomisljajte na vezu sa vodolijom, ner na duze staze nece uspeti.

RIBE

Ribe spadaju u najvernije medju  horoskopskim znakovima. Zivot uglavnom provode sa jednom osobom koju odaberu da im odgovara. Veoma su uporne u vezi ali u seksu znaju biti jednolicne i dosadne.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...