понедељак, 20. април 2015.

Muslimanska magija za ljubav

Nije bilo nijedne kulture u proslosti koja u svojim narodnim verovanjima nije veliku paznju posvećivala ljubavnoj magiji. A gde je postojalo interesovanje za ljubav, postojala je i mracna strana
- ljubavni sihir!



Priča o sihiru je veoma slozena tema i njome su se u proslosti bavili mnogi istrazivači i autori, medju njima i najugledniji islamski teolozi i učitelji islamske vere. Pa ipak, o njoj nije sve receno. Ugledni hodza hadzi Mustafa, u svetu mozda jedan od najboljih poznavalaca islamske religije i tajnih učenja, smatra da postoji četrdeset vrsta ljubavnog sihira i da svaka vrsta ima deset podvrsta. 

Drugim rečima, ima ih ukupno 440 vrsta i, naravno, isto toliko načina liječenja za svaku vrstu posebno. Ovaj podatak najbolje kazuje koliko su obični smrtnici izlozeni mogućim sihirskim napadima, bez obzira na oprez i zivot u skladu sa moralnim i ljudskim principina.

TRIDESETA VRSTA sihira se radi samo muskarcima. Odrazava se se kao bolest polnog organa, koji izbacuje seme pre nego sto to treba. Smatra se da postoji čak 35 vrsta ovog sihira: u prvom slučaju uzrok moze biti delovanje dzina - arida, u drugom je uzrok delovanje podmuklih snaga namerno bačenog sihira, u trećem je delovanje vlage, u četvrtom - delovanje ograme, u četvrtom je uzrok na psihičkoj bazi, itd.

Ljubavni sihir


U prvom slučaju muskarcu se redovno desava da izbaci seme pre nego sto stupi u odnos sa zenom. Muskarac se celim bićem uzbudi na samu pomisao da će voditi telesnu ljubav sa voljenom zenom i od tog prevelikog uzbuđenja on dozivljava seksualni vrhunac i izbacivanje seme nakon čega onemoća i nije u stanju da ima odnos. Najveći broj islamskih autora smatra da je u ovom slučaju reč o negativnom delovanju zlog dzina, takozvanog - arida!

U drugom slučaju podrazumjevaju se dvije vrste sihira: ako se muskarcu događa isto, ali dok se nalazi u zeni, polni organ mu nije ukrućen, već naprotiv - mlohav i skupljen (onda je to zbog specifičnog delovanja sihira koji zenu naprosto krade od muza i svu njenu paznju i ljubav prebacuje na onoga ko je sihir napravio njenom muzu ili nekom drugom muskarcu, jer se svi pomenuti simptomi javljaju samo ako je sihir naručila muska osoba); a ukoliko se desava da je prilikom ljubavnog odnosa, dok je u zeni, polni organ omlitavio, ali se nije skupilo, tada je - veruje se - taj sihir naručila zenska osoba.

U trećem slučaju desava se sledeće, čim njegov polni organ uđe u zenu, odmah izbacuje seme. Ova pojava je vezana za prekomerno nakupljenu vodu u testisima i mosnjima i ima dva uzroka. Ukoliko se sve to desava muskarcu a da pri tome, ima česći nagon za vođenjem telesne ljubavi, onda je zaista u pitanju vlaga od prehlade, a ako se to desava a muskarac nema nagona ni zelje ni u sedam ili deset dana, onda je u pitanju delovanje ljubavnog sihira na pomenutog muskarca. Sihir je napravljen uz pomoć ukradenog vesa koji deluje poput nekog daljinskog upravljanja i koji utiče na seksualne mogućnosti, odnosno anomalije koje će muskarca pratiti sve dok se potpuno ne otkloni sihir.

U četvrtoj vrsti reč je zapravo o delovanju ograme: muskarac se oseća dobro, čini mu se da je s njim sve u redu, ima zelju za telsnom ljubavi, polni organ mu je dovoljno čvrst i ispunjen je zavidnom zainteresiransti, samo nije u stanju da kontrolise izbacivanje semena, pa mu se desava da nikad ne uspeva da zadovolji svoju partnerku, jer nakon minut ili dva izbaci seme i potpuno gubi interesovanje.

Vrste ljubavnog Sihira


U petoj vrsti sihira polni organ izbacuje seme, ali nikako ne moze da dostigne normalnu čvrstoću. Kod ovog muskarca je u pitanju jedna vrsta psihičke blokade, koja mu sprečava normalno vođenja ljubavi. Takav muskarac ima zelju i nagon ali, usled neukrućenosti penisa, nikako ne moze obaviti snosaj. Islamski mistici smatraju da se ovom slučaju moze desiti da je u blokadu mozga upleten i sejtan "marid", ali pod uslovom da muskarac gubi dar tečnog govora već da počne da muca.

TRIDESETPETA VRSTA ljubavnog sihira se napravi muskarcu pa mu se pomuti razum za određenom devojkom koja ga je omadjijala. Iznenada, za sve izgubi interes, čak i za jelo i piće, od silne zelje da bude samo s njom. Trese ga ljubomora i postaje nepodnosljiv. Ovaj sihir je jedan od najtezih, jer se pravi od devojacke krvi. Momak je sihir pojeo ili popio. Kad krv od devojke dođe u njegovu krv, on naprosto poludi za njom.

TRIDESETSESTA VRSTA ljubavnog sihira napravi se djevojci pa joj iznenada poraste interes za seksom, tako da se ona sva uznemiri, pa izgubi kontrolu nad zdravim razumom i skida odecu sa sebe. Zeli bi da vodi ljubav sa bilo kim samo da bi zadovoljila tu neobuzdanu zelju za seksom. Obično, sirota zena ne zna sta radi, niti sta govori i po svom ponasanju reklo bi se da je načisto izludela. Islamski mistici smatraju da je u njoj takozvani dzin crvenog vladara.

TRIDESETSEDMA VRSTA: ovde je reč o takozvanom ''dzinu saptaču'' koji zeli da po svaku cenu stupi u vezu sa devokom ili nekom zenom. Ponasa se kao ljubomoran muskarac, obigrava je i zavodi, zeleći je samo za sebe, čak i polno.

TRIDESETOSMA VRSTA: takođe se radi o dzinu kucaču i saptaču. zeli devojku ili neku zenu po svaku cenu. Ne da joj mira i naprosto je sve vreme proganja. Čak je i siluje. I desava se da devojka ili zena nikome ne kazuje sta joj se desava. Nasrtljivi duhovni siledzija preti svojoj zrtvi raznoraznim zamkama, plasi je i proganja samo da nikome ne govori o svojoj strasnoj nesreći.

TRIDESETDEVETA VRSTA ljubavnog sihira omogućava upravljanje mladića zenskoj osobi; kad god ona to zazeli, on se mora odazvati i doći, a to je zato sto čarobnica ima nesto od njegove odeće, obuće ili nakita, na sta su mladiću napravili strasni sahir. Mladić se zbog toga počinje ponasati nenormalno, kao neki zombija, izvrsavajući sve njene naredbe i ispunjavajući sve njene zelje!

ČETRDESETA VRSTA ljubavnog sihira se pravi mladiću ili devojci na zlatni nakit: prsten, nausnice, lančić ili bros. Pa ako je napravljeno mladiću, on ne vidi nista drugo do svoju voljenu i ona mu sija kao ono zlato i obrnuto. Ovu vrstu sihira prave i muskarcu zeni za kojom čeznu. Uglavnom, cilj je da poklonjeni predmet drzi i sija, da mladić ili devojka ne bi otisli drugom, da nista ne upozna osim onog za čiji je račun sihir napravljen.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...