четвртак, 7. април 2016.

KADA CU DA SE UDAM TEST Saznajte pomocu ovog testa

Da li cu se udati

Mnoge devojke, devojcice i zene cesto muci ovo pitanje? Kada cu se udati i kako to da saznam?
Neke traze pomoc gatara, dok druge gledaju sa prijateljicama u solju kafe. Nacini i provere odgovora na ovo pitanje su razni, ali otkricu vam koji se pokazao kao jedini tacan i pravi test. 
Udaja je jedan od najvaznijih i najocekivanijih momenata u zivotu svake zene i o tome masta svaka devojka ceo zivot jos od najranijih dana. Kako znati kad cu se udati i jos za koga bilo bi odlicno saznati.


Kada cu se udati horoskop nije toliko jasan i precizan i cesto da netacne informacije i vama laznu nadu. Evo jedinog proverenog nacina kako da saznate istinu:

Kad cu se udati test


Ovaj test je veoma jednostavan i za njegovo izvodjenje vam je potrebno sledece: jedna burma koju cete pozajmiti od neke zene koja je udata i casa vode malo vise od pola napunjena i jedan konac.
Prvo uzmete casu napunite vodom, malo vise od pola i zatim provucete kroz prsten konac kao sto je prikazano na slici. Sledece sto treba da uradite je da postavite pitanje Kada cu se udati i prsten drzite iznad vode mirno i cekate koliko ce puta prsten udariti o ivicu case dok potpuno ne stane. Onoliko puta koliko prsten udari od ivicu case za toliko godina cete se udati. 

Napomena: Vodite racuna da mozda prsten udari o ivicu veoma tiho da se ni ne cuje i taj put se broji.
Uradite ovaj zanimljiv test odmah i proverite kada cete stati na "ludi kamen" sto bi se reklo.
Mnogim ljudima koji su probali pokazalo je tacno. 
Tacnost ovog testa je 90%.
Za koga cu se udati test cu vam otkriti u sledecem tesktu. Nastavite da pratite...

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...