четвртак, 22. јануар 2015.

7 znakova da vas partner vara

Svaka veza ili brak imaju srecne i stabilne periode ali ponekad je veoma turbulentno i napeto. Sve je savrseno i bajno ali morate voditi racuna i stalno biti oprezni da vam brak ili veza ne postanu monotoni i dosadni. U tim situacijama partner se moze lako okrenuti od vas i potraziti spas u novoj osobi. Evo nekih malih trikova kako da to prepoznate na vreme i da izbegnete ili saznate da vas partner sigurno vara.

Ako na vreme uocite da postoji problem u braku i primetite neku od ovih stvari to moze uticati da reagujete pravovremeno i spasite brak ili vezu.

Prepoznajte na vreme da vas partner vara.

1. Nedostatak paznje


Ako vam partner iznenada posvecuje manje paznje i provodi manje vremena sa vama, to je prvi signal da treba da posumnjate da nesto nije u redu. Partner ce vam u ovoj fazi traziti greske i nedostatke i uporedjivati stalno sa novom osobom za koju je zainteresovan. Vreme je najveca paznja koje neko moze da vam pruzi, jer vreme je nesto najdragocenije sto imamo.

2. Miris


Partner vam cudno mirise u poslednje vreme. Osetite cudne tragove i sve ukazuje na prevaru. Cesto se tusira odmah po dolasku kuci i krije tudji miris. Ali nedajte se prevariti to je ozbiljan razlog da posumnjate na prevaru. Prevara uvek ostavlja vidljiv trag i miris i zato ne dozvolite da vam to promakne.

3. Menjanje izgleda


Vas partner je promenio frizuru, cesce se brije? Koristi kozmetiku koju do sada nije. Poceo je da vezba i trenira? Kupuje vise novih stvari, garderobe nego ranije. To vam je jasan signal da zeli nekome da se dopadne, a to sigurno niste vi...

4. Duze radno vreme


Kada vam partner sve kasnije dolazi sa posla, smisljajuci izgovore da je duze radio i da ima vise posla, proverite da li se radi o prevari. Vrlo je moguce ako se ovakvo ponasanje nastavi ili da se vas partner vidja sa nekim ili da ima nekog na poslu ko vam je mnogo interesantniji od vas. Morate priznati da ipak osobe na poslu zajedno provode skoro ceo dan i tu se radjaju posebni odnosi i momenti.

5. Mobilni telefon i kompjuter


U moderno vreme sve prevare i svaleracije se desavaju na Internetu. Lazni profili, drugi broj, lazno ime i sl. Razvoj interneta je doprineo i porastu svadja, raskida i razvoda. Mno je lakse pronaci osobu koja vam se svidja ili novog partnera. Ako vas partner koristi sifru za telefon i kompjuter, stalno krisom se dopisuje i provodi vreme na drustvenim mrezama sam. Neka vas to razbudi i pocnite da brinete da ga mozete izgubiti ili ste ga vec izgubili.

6. Zahladneo odnos


Vas odnos odjednom postaje takoreci "sluzbeni" i monoton. Postajete kao drug i drugarica umesto ljubavni partneri i sve se pretvara u kolotecinu i monotoniju. To pokusajte da promenite u suprotnom vrlo brzo cete biti ostavljeni. Ne dozvolite da vas odnos zahladni i postane rutina i dosadna svakodnevica jer to je ubica ljubavi i odnosa u zajednici.

7. Nedostatak seksa


Prevara ili preljuba se najbolje vidi i prepoznaje u krevetu. Hladnoca i sve redji odnosi, pa cak i prestanak intimnih odnosa je jasan pokazatelj da postoji neko mnogo zanimljiviji od vas i zato vas partner izbegava. Preko kreveta se resavaju i postizu mnogi vazni dogovori, ali i prvo primeti kada nesto ne stima i propada.

Nadam se da smo vam bar malo pomogli kako da prepoznate prevaru i na vreme otkrijete i pokusate da reagujete i spasete vasu ljubav.

Koji je po vama razlog najvise ukazuje na prevaru?
Podelite u komentaru.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...