понедељак, 26. јануар 2015.

Magija u braku

Kazu da je brak ispit vernosti i sloge. Stupanjem u brak vi odlucujete da se posvetite ceo zivot odredjenoj zeni ili muskarcu. Brak predstavlja krunu svake ljubavi i na taj korak se odlucuju dve osobe koje se zaista vole i postuju.

Da bi sve funkcionisalo kao na pocetku i posle mnogo mnogo godina braka i zajednice potrebne su 3 bitne stvari: razumevanje, ljubav i postovanje.

Cak i ako sve savrseno funkcionise, vrlo lako i cesto moze da se desi da neko umesa prste i unisti vam brak i zivot. Crna magija veoma lako udje i zavlada brakom i onda se ove tri bitne reci menjaju oblik i postaju: nerazumevanje, odbojnost i nepostovanje. Parovi koji povrh svega imaju i decu sve im postaje mnogo, mnogo teze, jer deca to sve trpe i gledaju kako brak propada.

Magija u braku je veoma cesta pojava oduvek. Jos i brakovi nasih predaka su zapadali su u krize i nesuglasice bez jasnog objasnjenja. Ni danas nije redak slucaj da se bracni par koji je funkcionisao odlicno i bio skladan zapadne u probleme odjednom i dolazi do razvoda.


Crna magija u braku


Crna magija u braku nastaje najcesce tako sto vam osoba koja vas mrzi i ne voli napravi vradzbine i Crnu magiju i na taj nacin vam unisti brak. Crna magija u braku se pravi i kada neka osoba zeli da vas rastavi od vaseg partnera, bilo da joj se svidja ili da ga zeli samo za sebe i da vas rastavi od vas.
Na ovo jednostavno ne mozete da reagujete i da se sami suprotstavite. Vrlo brzo nakon sto se magija napravi brak ce vam se pretvoriti u pravi pakao.

U pocetku necete ni pomisliti da je u pitanju Crna magija vec da je prolazno stanje. To je normalno i to mnogi prvo pomisle, da ce problem vremenom nestati. Problem kod Crne magije je taj sto ona samo jaca i postaje sve gora i gora kako vreme prolazi i tada je vec kasno da se bilo sta preduzima. Potrebno je da se javite na vreme i sto pre za pomoc cim uocite najmanje i prve probleme i simptome, Crne magije u braku.

Magija u braku


Magija u braku moze vrlo cesto biti napravljena i od strane taste ili svekrve. Uglavnom su to osobe kojima najvise neko ne odgovara ili jednostavno smatraju da ta osoba nije za njihovog sina ili cerku i onda cesto primenjuju vradzbine da to srece.

Svekrva ili tasta angazuju vracare da naprave vradzbinu ili magiju da rastave brak koji im se ne svidja i koji nikako ne podrzavaju. Danas se to sve moze obaviti i preko Interneta, ne mora se ici kod vracare vec se sve radi na daljinu.


Simptomi da je Crna magija prisutna u vasem braku su:

  • vas partner se drugacije ponasa
  • sve cesce svadje oko sitnica
  • prevare
  • hvatate partnera u lazi
  • provodite sve manje vremena zajedno
  • udaljavanje i zahladjenje odnosa
  • nedostatak seksa i ljubavi
  • drugi uticu i mesaju se u vas brak

Magija za srecu u braku


Jedina stvar koja moze osigurati i zasititi vas brak, a samim tim i porodicu je magija za srecu u braku i ona ce vas trajno zastititi od svih vrsta vradzbina i cini koje neko moze da vam uradi.
Magija za srecu u braku se posebno preporucuje i savetuje mladim bracnim parovima koji su najosetljiviji.

Vas brak se moze spasiti cak i ako vas je bracni partner napustio i ne zivi vise sa vama i zivi sa drugom osobom. Ritual vracanja voljene osobe vam moze pomoci da vratite vasu voljenu osobu zauvek i da sve bude kao pre.
Ritual je proveren 100% i radi se na daljinu i uz pomoc slike.

Ne zaboravite na cinjenicu da u moderno doba tj. danas svaki treci brak se zavrsava razvodom. ne dozvolite da to bude vas brak!

Javite se za pomoc dok jos nije kasno.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...