среда, 1. април 2015.

Vracanje bivse ljubavi

Raskinuli ste sa voljenom osobom i nikako ne mozete da se oporavite? Stalno mislite na nju i nista vam vise u zivotu ne ide kako treba. Povlacite se u sebe, u depresiji ste a vreme prolazi. Prolaze dani, meseci, godine a vi i dalje mislite na vasu bivsu ljubav i zelite bilo kako da je vratite i da sve opet bude kao pre. Mislite i drugi vas ubedjuju da je to nemoguce, da se stara ljubav ne moze vratiti i pojacati da bude kao pre? 

Mnogi misle da je prepreka za ljubav, daljina, ako se zivi u razlicitim gradovima, pa i drzavama, da je proslo mnogo vremena od tada, da ta osoba ima drugog i da je prekasno za sve, ali nije. Ima resenja. Nikada ne treba da se predajete i odustajete od vase prave zivotne ljubavi.

Ako to uradite bicete ceo zivot nesrecni i nijedna nova osoba koju upoznate nece vam dati srecu kao predhodna. Stalno cete novog partnera uporedjivati sa starim, a to svakako ne zelite?


Vracanje bivse devojke


Veza je bila odlicna bili ste srecni, zajedno provodili vreme i uzivali jedno u drugom. Iznenada, zbog svadje, nesuglasica i sl. dolazi do raskida ili razvoda i vise nema nazad. Do raskida moze i doci ako se u vasu ljubav umesa treca osoba. Vasa devojka je upoznala nekoga novog i on joj vise privlaci paznje nego vi i ostavlja vas zbog vas.

Ovo je svakako veoma bolno i nezgodno. U ovakvim situacijama covek ne zna sta treba da radi tacno. jedna od stvari koja je najlaksa je da se povuce u sebe, pati i da se pomiri sa sudbinom a druga je da se bori i neodustaje od prave ljubavi. Ja uvek savetujem i podrzavam borce, tj. ovu drugu grupu osoba.

Uvek postoji nacin da se voljena osoba vrati, probudi ljubav i bude opet kao sto je bilo pre.

Vracanje bivseg decka


Ako vas je partner napustio i okrenuo vam ledja ne ocajajvajte, jer nije sve igubljeno. Moze situacija da se popravi i da se okrene u svoju korist. Svaka veza je puna trzavica i turbulencija, pa cak i oni parovi koji vam se cine da su idealni imaju svoje probleme i nesuglasice.

Ako vas decko ili muz upozna drugu zenu ili vam se druga zenska osoba umesa u vezu vrlo lako dolazi do prekida ljubavi i on ce vas ostaviti. Zato morate uvek biti na oprezu i voditi racuna o tome. Cim uocite neke cudne simptme kod vaseg decka da vas vara ili cudno ponasa potrebno je da tada jos preduzmete oprez.



Druge zene ako zele da rastave vasu ljubav i uzmu vaseg coveka one ce to uraditi i sa crnom magijom. Jedan od nacina da vas rastavi je da mu u pice sipa svoju menstrualnu krv i na taj nacin upravlja i manipulise njime. Ljubavnu vradzbinu moze napraviti pomocu delova odece ili kose, noktiju vaseg muskarca.

Neki od znakova da vas partner vara su:


  • skriva se kada koristi telefon
  • koristi kompjuter kada je sam
  • cesto izlazi sam
  • dolazi kasno
  • menja svoje navike
  • vodi vise racuna o izgledu i odevanju
  • ne pokazuje interesovanje za vas
  • odnosi su vam zahladili


Ukoliko uocite ovakve ili slicne simptome kod vaseg momka ili devojke sto pre se obratite za pomoc kako bi se izborili i sacuvali vasu ljubav. Ljubavni ritual vam moze pomoci da resite vas ljubavni problem, vratite voljenu osobu, ostvarite ljubav sa osobom koja vam se svidja ili da zastitite vasu ljubav od svih.

Ljubavni ritual je 100% siguran i bezbedan i za njega sam se specijalizirao.
Rezultati su za manje od 10 dana od pocetka rituala.

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...