четвртак, 4. јун 2015.

10 ZNAKOVA CRNE LJUBAVNE MAGIJE Saznajte da li ste pod ljubavnom crnom magijom

Ljubav je jedna od najvaznijih stvari u zivotu i ljubav pokrece mnoge ljude i vazan je elemenat svakog coveka. Ako neko zeli da vas unisti, potrudice se da vam prvo unisti ljubav i srecu. Verovatno i sami znate za slucajeve da se srecan i skladan par posle mnogo godina braka i veze razvodi iznenada? 

Crna ljubavna magija


Kao da im je neko preko noci presekao ljubav i do juce su se voleli a od danas se mrze i hladni su jedni prema drugome. To je veoma cesta pojava nazalost danas i nazalost sve cesca i cesca. Jer su ljudi postali zavidni i pakosni i ne podnose da gledaju tudju srecu i uspeh. 

Ova pojava se naziva Crna ljubavna magija. Kako znati da je neko ili vi sami pod simptomima crne ljubavne magije, objasnicu vam u ovom tesktu veoma detaljno tako da svako moze proveriti i uveriti se sam.

Saznajte ovde kojih su to opasnih 10 simptoma Crne ljubavne magije.



Simptomi ljubavne magije


1. Svadje u vezi


Vi i vas partner se sve cesce svadjate cak i oko najmanjih sitnica. Ako se ovakve stvari stalno i cesto ponavljaju, treba da proverite da li je rec o Crnoj ljubavnoj magiji. U ljubavi desavaju se i normalno je da dodje do nesuglasica ali ako to predje u naviku, obavezno potrzzite pomoc.


2. Partner vas vara 


Imate osecaj da vas partner vara i skriva nesto od vas? Skriva telefon od vas, dopisuje se na drustvenim mrezama. Odjednom pocinjemo preterano da vodi racuna o svom izgledu. Budite uvereni da je poceo da vas vara vas partner. Prevare su veoma cesta pojava u moderno doba i postojanjem modernih tehnologija sve ih je vise. Za prevaru u vezi ili braku nikada nije kasno. Nikada ne mozete biti potpuno sigurni.

3. Partner vas laze



Hvatate vaseg partnera sve cesce u lazima i prevari? Laze vas gde je bio/bila. Sakriva stvari od vas. To su jedni od prvih znakova da je ljubavna crna magija umesala prste.

4. Imate tajne jedno od drugog



Vise nemate zajednicke planove? Ne provodite dovoljno vremena zajedno. Skrivate i precutkujete bitne stvari ali i one manje bitne u vezi ili braku. Ovo je veoma jasan signal da je neko umesao prste.

5. Zahladneli odnosi



Ljubavni plamen koji je goreo primecujete da se polako gasi i prestaje neznost i ljubav medju vama. Nema vise drzanja za ruku, poljubaca, neznosti. Ili je sve manje? Ako vas partner vise ne primecuje i nema strasti i zanosa morate biti obazrivi i proveriti da li vam neko nije napravio ljubavnu vradzbinu za to?



6. Nedostatak sexa



Izbegavanje intimnosti je najjasniji signal da nesto nije u redu. Sve redji seksualni odnosi cine da ljubav tone i nestaje. Seksualni cin je stvar koja drzi mnoge veze i brakove i ako ga nema tu nastaju problemi i prevare. Nedostatak sexa moze biti i uzrok ljubavnog vezivanja muskarca koga zena veze da moze da ima odnose samo sa njom. To je jedna od odlika Vlaske ljubavne magije.

7. Tuce i nasilje



Ako dodje do nasilja u braku ili vezi to ne treba da trpite i precutkujete. To nece prestati i bice samo gore kako magija bude napredovala i jacala. Narucilac magije vama to zeli i zeli da patite da vas voljena osoba tuce i vredja.

8. Treca osoba se umesala u vasu ljubav



Vasa voljena osoba pokazuje sve manje interesovanja za vas. Izbegava vas, dolazi kasno, ima lose izgovore, laze vas skriva pozive, poruke? Treba da posumnjate da ste zrtva Crne ljubavne magije. Treca osoba zeli da vas rastavi i zeli vas nesrecnu. Neko je bacio oko i zeli vaseg partnera po svaku cenu. Ovo se moze desiti svakome u bilo kojoj fazi veze ili braka. Vrlo cesto srecete slucajeve gde zena i muskarac se razidju posle mnogo godina braka i imaju cak i decu. To je sve uzrok Crne ljubavne magije. I treba sto pre reagovati i potraziti ljubavnu zastitu!

9. Imate osecaj da sa vasim partnerom kao da neko upravlja



Kada vise ne prepoznajete svog partnera i njegovi postupci ne lice na njega, treba da ozbiljno posumnjate da mu neko pravi Vudu ljubavnu magiju. Osoba koja zeli da manipulise i kontrolise vaseg partnera napravi specijalnu Vudu lutku od njegove odece ili kose i sl. i upravlja preko nje sa njim, njegovim postupcima i osecanjima. Konacan cilj je da je slepo slusa. Vudu magija je dans prisutna itekako u celome svetu i moze se nekome napraviti na daljinu.

10. Partner vise vremena provodi sa prijateljima nego sa vama



Prijatelji, kolege i rodbina su bitniji nego sami vi. To treba da pazite, jer ako primetite ovakve stvari odmah reagujte. Oni mogu uticati na njega i usaditi mu i promeniti misljenje. I treba da vodite racuna jer mu neko od njegovih bliskih moze praviti crnu magiju da vas rastavi i unisti ljubav.


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...