уторак, 30. јун 2015.

10 ljubavnih trikova sa kojima cete osvojiti svakog muskarca

Veoma je tesko osvojiti musko srce. To je nekim zenama velika preokupacija i izazov. Kada vam se svidja odredjena osoba, gledate nacine i trikove kako da dodjete do njega i osvojite ga. To nije nimalo lak put, jer imate dosta teskoca na tome putu i mnogo konkurencije.

U tekstu dalje cu vam otkriti neke od tajni i trikova kkao da lakse dodjete do muskog srca i da pogodite sta prija svakome muskarcu.

Mnoge od ovih stvari sigurno niste znali.


1. Dodiri

Kada ste zajedno napolju, nezno ga dodirujte, dodirnite ga nogom ispod stola ponekad. Muskarci su izuzetno osetljivi i na ovakve stvari reaguju i pruzice osecaj bliskosti medju vama.

2. Razdvajanje

Ako se razdvajate i odlazi na kratak put, dajte mu nesto vase neki vas predmet ili vasu sliku da stalno misli na vas tokom puta i jedva ceka da vas vidi.

3. Karte za poklon

Ispitajte ga u prolazu na koji koncert ili utakmicu bi isao u skorije vreme i iznenadite ga kartama za poklon. Provereno odusevice se.

4. Odlozite telefon

Vreme koje provodite zajedno, provedite ga kvalitetno i ostavite mobilni telefon sa strane ili u torbi. Posvetite se samo njemu i posvetite mu paznju.

5. Socan poljubac

Kada se rastajete, dajte mu dugacak i socan poljubac, tako da ce na vas misliti celog dana i noci i jedva cekati da vas opet vidi. 


6. Drustvene mreze

Ako ste oboje korisnik drustvenih mreza, poslajite mu ponekad vasu sliku koja je samo za njega, blago provokativnu, koja ce ga raspametiti. Izaberite koja mreza mu je omiljena i koju koristi i tamo mu posaljite sliku.

7.  Hrana

Kazu da je do muskog srca dolazi preko njegovog stomaka. Pa to i iskoristite, naucite da spremite neko lepo jelo, desert ili slicno ili mu napravite nesto sto najvise voli. Ostavice ga bez reci provereno.

8. Masaza

Kada odmarate, gledate TV zajedno, stavite njegova stopala u vase krilo i izmasirajte ih. BIce prijatno iznenadjen. Ili ga izmasirajte posle sporta ili neke aktivnosti koju je imao.

9.  Zajednicka serija

Pronadjite neku seriju na koju biste se zajedno mogli navuci i neka to bude vas mali zajednicki ritual i nova tema zazblizavanje i razgovor. Ako ne mozete da se odlucite recimo serija Prijatelji su proverena kombinacija za oboje.

10. Znak paznje

Kada niste zajedno, obavezno mu dajte do znanja, pozivom ili porukom ili nekim gestom da mislite na njega i da vam je on u mislima. Kratak SMS ili smajli ce uraditi posao.

Nadam se iskreno da su vam ovi mali/veliki trikovi bili od velike koristi i da ce vam pomoci da ucvrstite vasu vezu i poboljsate i osvezite vas odnos. Nekima ce sigurno i pomoci da pronadju put do muskog srca i osvoje ga.

Drago mi je sto cu pripomoci tome.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...