понедељак, 6. јул 2015.

VECNA LJUBAV: Umrli zajedno zagrljeni posle 75 godina braka (VIDEO)

Ovo je jedna veoma tuzna prica koja ce neke rasplakati. 

Ovaj naizgled obican ljubavni par, ispostavice se da je veoma neobican i da je njihova medjusobna ljubav ocarala i rasplakala ceo svet. 

Njihovi sin i cerka pricaju njihovu ljubavnu pricu od koje ce vam poteci suze i povratiti vera u ljubav.



Bracni par Dzenet i Aleksandar Tocka poljskog porekla i znaju se od svoje 8 godine. Rodjeni su iste godine 1919. u Sjedinjenim Americkim Drzavama. Njihova ljubav je bila jaka i voleli su se ceo zivot. Imali su svoj zavet dok ih smrt ne rastavi. I zaista brak i ljubav su im bili divni i trajali godinama. Nisu se nikad razdvajali i pruzali su jedno drugom podrsku kroz ceo zivot.

Ljubavna magija koja je njih vezivala bila je carobna i svi su im se divili kako se medjusobno postuju i imaju skladan brak. Ziveli su mirno, dobili decu i Aleksandar se bavio marketingom a potom otvorio fotografsku radnju, gde je radio zajedno sa Dzenet koja mu je bil aasistentkinja.


Aleksandar je nosio stalno njenu staru crno belu sliku kada je bila mala u svome novcaniku. Pricaju njivohi potomci i secaju se kroz suze. Bili su svima primer i njohovo srce je kucalo kao jedno. 

Medjutim jednog dana, Aleksandar se povredio igradjuci golf i slomio kuk, potom mu je zdravlje bivalo sve gore i gore. Kako su oboje bili stari lezali su zajedno u krevetu u svojoj uci dok su ih sin i cerka pazili i negovali. Jedina zelja im je bil ada zajedno umru. 

I to se zaista desilo. Prvo je umro Aleksandar, a Dzenet mu je porucila da mu i ona uskoro dolazi. Dzenet je umrla dan kasnije. Zajedno su umrli na 75 godina braka. Umrli su zagrljeni i srecni. Prica kroz suze njihova cerka.

Pogledajte i neverovatan video o njih dvoje:

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...